Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova

Ambasada Republicii Moldova în Regatul Spaniei

A A A

Ambasador

Violeta
AGRICI

Stimați vizitatori,

Bine ați venit pe pagina web a Ambasadei Republicii Moldova în Regatul Spaniei!

Este o onoare să fiu Ambasadorul Republicii Moldova în Regatul Spaniei și împreună cu echipa Ambasadei să reprezentăm interesele Republicii Moldova și ale cetățenilor moldoveni aflați în Spania.

Anul 2017 marchează aniversarea de 25 de ani de la stabilirea relațiilor diplomatice dintre Republica Moldova și Regatul Spaniei. Această perioadă a demonstrat că Spania a fost dintotdeauna un prieten fidel și partener de încredere pentru statul nostru și a susținut plenar parcursul european al Republicii Moldova. Autoritățile Republicii Moldova acordă o atenție deosebită dezvoltării în continuare a dialogului multidimensional moldo-spaniol și mizează pe susținerea de mai departe a Regatului Spaniei la implementarea agendei de reforme a Guvernului statului nostru. Ambasada va contribui la consolidarea relațiilor dintre Moldova și Spania, astfel ca toate sectoarele de interes reciproc să înregistreze o ascensiune vizibilă.

Echipa Ambasadei va depune eforturi continue pentru a dezvolta un dialog eficient cu autoritățile spaniole în vederea protejării și apărării drepturilor fiecărui cetățean moldovean aflat pe teritoriul spaniol. Împreună ne dorim să oferim o voce clară şi unită comunității noastre și să promovăm destoinic imaginea Republicii Moldova în Regatul Spaniei.

Pe pagina noastră web veți găsi informații actualizate despre Ambasadă, despre cooperarea bilaterală moldo-spaniolă, despre serviciile și asistența consulară, dar link-uri cu informații utile ale instituțiilor Republicii Moldova și Regatul Spaniei.

Vă mulțumim ca ne vizitați si va dorim navigare plăcută!

 

Agenda

There are no items yet.

Subscribe to Agenda