Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova

Ambasada Republicii Moldova în Regatul Spaniei

A A A

ANUNȚ IMPORTANT!

Publicat:Fri, 27/03/2020 - 19:36

Cetățenii Republicii Moldova, care se află într-o situație dificilă pe teritoriul Spaniei și doresc să se repatrieze în Republica Moldova, sunt rugați să completeze formularul de mai jos.

În baza listei care se va întocmi, Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene va înainta propuneri Comisiei Naționale pentru Situații Excepționale a Republicii Moldova, iar aceasta va decide asupra oportunității organizării unei curse charter.

Menționăm că prioritate se va acorda cetățenilor din următoarele categorii: copii minori, studenți, persoane aflate la tratament medical, alte categorii de cetățeni aflați în dificultate.

Cetăţenii, care anterior au transmis Ambasadei datele la telefon, sunt rugaţi să se înregistreze individual, încă o dată, la link-ul indicat. Ne cerem scuze pentru incovenienţele create și contăm pe înţelegea dumneavoastră!

Chestionarul poate fi descărcat aici: https://docs.google.com/forms/d/1LvOfrR6zArPb84ZEpLumkjnKM04jJ-MVv_xUsX_lyFw/viewform?fbclid=IwAR2cOUBHetGHeDukNLYeqf-r9sJLKfNz8_kA7rY0K8wYPPz8L7xgGRYTSlw&edit_requested=true